Warning: Undefined array key "social_network" in /var/www/html/app/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/module/settings/migration/SocialMediaFollowNetworkTwitterToX.php on line 69 Dienen - Calvary Chapel Haarlemmermeer

Geef je tijd door te dienen

De Bijbel zegt dat Jezus niet kwam om gediend te worden, maar om te dienen. Jij mag dat voorbeeld ook volgen.

Wat de bijbel zegt over

Dienen

Een teken van gezonde geestelijke groei is het verlangen om de Heer te dienen door anderen te dienen. Als je anderen zegent, resulteert dat vaak in geestelijke zegen voor jou. Deze zegeningen zijn onder andere:

Je ontdekt je geestelijke gaven (1 Korintiërs 12).

Je ervaart de hand van God die jouw inspanningen kracht geeft (Johannes 2).

Je krijgt vreugde en vrede als je gehoorzaam bent aan de aanwijzingen van de Heer (1 Petrus 4:10-11).

Je gaat meer op Jezus lijken (Matteüs 25:40).

Je helpt anderen en groeit persoonlijk (Hebreeën 10:25-25).

Je geloof neemt toe (Efeziërs 3:20).

Geef je tijd en talent om te dienen

Op deze pagina vind je alle mogelijke plekken om te dienen bij Calvary Chapel. Wij hopen je hiermee een indruk te geven over de verschillende bedieningen. Vraag aan God waar jij jouw talenten mag inzetten. We zijn niet op zoek naar perfecte mensen.

Leeftijdsgroepen

De leeftijdsbediening bestaat uit veel verschillende soorten taken voor o.a. de crèche, de zondagschool, jeugd- en tieners en de jongvolwassenen. Heb jij een hart voor één van deze groepen? Druk op de afbeelding en ontdek hoe je kunt dienen.

Audio Visueel

Dit team is een heel divers team, denk vooral niet dat je technische kennis nodig hebt. De taken lopen uiteen van vormgeving tot de slides met songteksten doorklikken. Klik vooral op de afbeelding en zie hoe jij kunt bijdragen.

Omzien

In deze bediening staat het omzien naar het hart van de ander centraal. Sluit aan bij het welkomstteam en zie mensen staan, of bid voor de ander in het gebedsteam. God roept ons op de ander te dienen. Klik op de afbeelding om te zien hoe.

Evenementen

Is het organiseren van of helpen bij evenementen jouw kracht? Dien de gemeente door bijvoorbeeld bij te dragen aan de potluck, kerstdienst of weekenden weg. Klik op de afbeelding en ontdek hoe je kunt dienen.

Aanbidding

Kun jij een instrument spelen of heb je zangtalent? Voor het aanbiddingsteam zoeken we naar mensen met een groot enthousiasme om de Heer te dienen door middel van muziek. Klik op de afbeelding om meer te weten te komen.

Evangelisatie

Heb je een diep verlangen om het evangelie te delen en de verlorenen te bereiken? Of wil je lokale en omliggende wijken dienen door middel van praktische activiteiten en evenementen? Klik op de afbeelding en lees verder.

Wil je de gemeente dienen?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam